Tisdag

Igår åkte jag till Erikslund med Natti och shoppade lite. Kian fick pengar av hans farmor (till nya kläder) så blev en hel del shopping till honom. Massor av kläder/skor och sen även en lära gå vagn och en leksaksmobil :) Tacktacktack till sambons mamma!! Har även fått hem kläderna från Zara, hur fina som helst! Så nu är Kians garderob mer eller mindre klar inför vintern. Skönt :) 
Blev sjuk i lördags men de va inte så farligt så kände ändå att jag kunde jobba söndagen ändå. Är fortfarande krasslig.. Snuvig och allmänt hängig. Hatar att vara sjuk ;( Men hör och häpna!!  Kian har sovit tre hela nätter i rad. Somnat mellan 21-22 och vaknat vid 8-9. Så himla behövligt när man inte är frisk! Hoppas de fortsätter såhär nu :D 
Idag ska jag storhandla och försöka hinna med att städa undan här hemma. Totalt KAOOOS här. Hinner liksom inte med nånting längre. Kian klänger på en hela dagarna. Både mysigt och påfrestande. När man väl får några minuter över (när han sover) så passar man på att laga mat,  käka mat, gå på toa, duscha eller samla energi i soffan. Städningen har inte legat högst på listan här hemma. Men MÅSTE försöka hinna med det idag. 
 
Alltså haahhaha den här bilden :'D
 
 
 
Allmänt, Kian | |
Upp