Magsjuk

Ja.. Kian har blivit magsjuk. Imorse när han väckte oss var det spya i HELA sängen. Täcke, kudde, lakan, pyjamas, håret.. Ja överallt. Detta resulterade självklart i att Kian var hemma från dagis idag. På förmiddan, fram till lunch, var jag hemma med honom och på eftermiddan var Samir hemma. Jag hade några kunder på eftermiddan som jag kunde ta. Ibland löser de sig jätte bra. Idag var en sån dag. Imorgon blir Samir hemma med Kian. Jag jobbar 10-16. På fredag gör vi som idag, Samir jobbar förmiddag och jag eftermiddag. Om det går så undviker man ju gärna att avboka sina kunder. 
I nuläget ligger vi i sängen och har precis kikat senaste avsnittet av The flash. Så bra! Älskar att jag och Samir gillar samma typ av filmer, musik, serier osv (för det mesta iallafall). Vardagen blir lite lättare då :) 
 
Jaha.. Annars då? Jobb, förskola, hushållssysslor. Bil har vi inte hittat nån ännu. Eller jo, men dom har sålts innan vi hunnit blinka. Vi behöver verkligen en till bil NU men vi vill inte stressköpa bara för att köpa (även om de verkar som de kommer bli så till slut ändå). 
Förra veckan firade vi 4 år tillsammans. Jag gjorde en rolig grej, klippte ihop alla videor under våra 4 år tillsammans. Resor, graviditet, förlossning, Oliver, Kian och alla andra vardagsvideor. Filmen blev 1,5 timme lång men kändes som 10 min? Sjukt rolig grej iallafall och är så glad att vi ändå filmat så pass mycket som vi gjort. Guld värt! 
 
Hoppas vår lilla älskling blir frisk snart <3 tycker så synd om honom! Sjuk 2 gånger på 2 veckor. 
 
 
Allmänt, Kian | |
Upp