London, 2012

Runt min födelsedag 2012 hade min syster världens bästa överraskning. Hon hade inte bara bokat och betalat resa till London.. Hon hade tagit ledit från mitt dåvarande jobb. Både bemanningsföretaget och uppdraget jag var på. Jag visste ingenting. Jättekul och det var första gången i London vilket gjorde att jag var heeeelt crazy på Oxford street. Bara älskar shopping. Vilken kvinna gör inte det? Vi bodde med gångavstånd till Oxfordstreet vilket gjorde att vi var där precis när det öppnade tills det stängde. Önskar bara att man hade någonstans att lämna alla kassarna så man slapp bära på dom när man skulle shoppa vidare :') Och man ville ju inte gå hem, då missade man ju massa shoppingtid, haha. Som jag nämnt tidigare, skulle jag vilja åka till London en gång per år. SHOPPA.
Jag kommer ihåg att jag saknade Samir JÄTTE mycket på den här resan.. vi hade precis börjat träffats och då är det extra jobbigt att vara ifrån någon i 4 dagar. haha.

Vikten på dessa bilderna är min målvikt. Vet inte exakt vad jag vägde (kanske närmare 60kg?) men det spelar ingen större roll. Jag ska titta i spegeln. Man "får" inte hårdträna de två första månaderna efter förlossningen men i mars kör jag igång. Med Camilla som lovat att påminna mig att ta mig upp ur soffan! No excuses. 

Påväg till Camden Town.

Topshop <3<3<3<3<3<3<3

Påväg hem hade vi 30kg kläder på oss, för att väskan inte skulle väga för mycket :')
Allmänt, Resor | | Kommentera
Upp