Sjukstuga x 4

Jaha. Vi åkte på magsjuka förra veckan. Kian, sambon och jag. Och faktiskt till och med kissemissen spydde. Ingen bra vecka alls. På fredagen var KIan iallafall frisk och smittfri så min snälla pappa hade honom fre-lör. Välbehövligt! Inte alls kul att ha nån annan att ta hand om när man är magsjuk.. Speciellt när både jag och sambon var sjuka samtidigt. Hur som haver.. Tack till världens snällaste morfar! 
Nu är vi pigga och alerta. Eller kanske inte för tillfället, jag är otroligt trött och ska snart sova. Jobbade 11-20 idag. Hann se Kian en sväng på förmiddan iallafall. Imorgon jobbar vi båda två 8-16 så imorgon blir en myseftermiddag :) Nej juste, Samir slutar vid tre för att han ska med Kian till BVC. Kian har ju alltid vart under snittet på viktkurvan. Nu har han varit sjuk 2 gånger på 2 veckor (vägrat äta) så vi (inklusive 1177) kände att vi ville göra en extra viktkoll på BVC. Så typiskt att han idag har ätit exemplariskt.. Haha. Känns som att han äntligen är återställd! Lättnad. 
 
En klipp och färg från idag. Kund hade en färgad botten från tidigare frisör samt en egen utväxt. Idag ljusade vi upp med hjälp av balayage tekniken. Här gjorde vi även salongskuren fusio dose. En inpackning som vi skräddarsyr på plats efter kundens behov. Helt magisk! 
 
 
Allmänt, Frisör | |
Upp