Måndag

Har spenderat halva dagen hemma hos pappa. Byggarna kom imorse och skulle riva upp golvet i köket (fuktskada). Så jag tog med mig Oliver och Kian och åkte till pappa. Där var min syster och vi umgicks tills hon skulle börja jobba. Sen kom samir och hämtade oss, dax för storhandling. Sen har vi bara tagit de lugnt resten av kvällen. Paradise Hotel på tv nu, att man fortfarande tittar på de alltså?! Haha. Kul ändå. Nu ska jag snart hoppa i säng. Hoppas verkligen Kian har en bra natt nu.. Han har pratat i sömnen flera nätter nu. För honom är de ju lugnt, värre för mig och Samir som vaknar hela tiden. Stackars Samir som ska upp och jobba också. 
 
Såhär mjukismysiga var vi idag :) 
 
 
Allmänt, Kian | | Kommentera

Fredag Lördag Söndag

Nu är helgen över. Min blogg hade lite strul så har inte kunnat blogga. I fredags var jag på Erikslund med Elin, Sara, Saras systerdotter och Kian. Vi åt Ikea frukost och tog en sväng i shoppingcentret och köpte presenter. Mycket bra dag.
Igår var det dax för att fira Camilla som fyllde år i veckan :) Först satt vi på Indigo sen begav vi oss till Camilla där vi fortsatte firandet. Vid midnatt gick vi ner till stan och krogen. Somnade väl strax efter fem inatt/imorse.. Och lille kian vaknar ju vid 8-9. Även om jag somnade  om sen så är jag supertrött idag. Dock inte alls bakis(?) Mer än att jag är trött i kroppen. Ingen huvudvärk :D Slutade ju dock dricka vid 12 så de kanske inte är så konstigt att man mår okej idag! 
Imorgon kommer byggarbetarna hit. De ska ta tag i vattenskadan, på golvet, i köket. 
 
Fredag 
 
 
Lördag
 
 
Söndag
 
Allmänt, Isabelle, Kian | | Kommentera

Kissekatten

Alltså denna katt.. Så mycket kärlek jag har till detta djur. Helt klart en familjemedlem! Det har hittills gått jättebra med Kian och Oliver tillsammans, hoppashoppas de fortsätter så. Kan inte föreställa mig oss utan vår misse <3
Oliver var verkligen den som fanns där för mig VARJE natt när Kian var nyfödd (när samir hade börjat jobba). Han var vaken och gosade med mig genom alla tuffa nätter. Priceless.
 
Jag älskar min katt! 
 
Allmänt, Oliver | | Kommentera
Upp