Wednesday

Idag gick vi upp runt sju, byggarna kom och fixade golvet vid 8 imorse.. Så jag, kian och oliver åkte till min pappa och hängde där hela dagen, medans byggarna höll på i köket. Superbra blev det verkligen! Tog en mörkare golvfärg som passar mer till bänkskivan som vi hade sen innan :) Tummen upp! Blev ett helt nytt kök typ?! Idag fick oliver sin kattsnuva vaccination också! Gick hur bra som helst. Han som verkligen hatar sjukhus och vetrinärer.. Han "sa" inte ett smack :) Vetrinären var lugn vilket gjorde både mig och lille kissen lugn. Han ska verkligen inte stressa med tanke på hans hjärtproblem. Ikväll hämtade vi kebab (skälbyhallen) och mös framför tv:n. Nu ligger jag i sängen (som vanligt när jag bloggar) och ska precis sova. Ögonen är riktigt tunga ikväll! Bokstavligt talat. 
 
Kian sover fortfarande HELA nätterna. Ingen är gladare än mig. Nu börjar man bli människa på riktigt igen efter typ 8-9 månader :')
Lite bilder från de senaste dagarna. 
 
Lära gå vagn debut! Han satt inte bara i den, utan gick med den också :) Fick dock bara suddiga bilder på det.. Supersnabb kille! 
 
Premiäråket i kundvagnsstolen
Hur lik är han inte sin pappi? Ännu mer med morfars brillor på :'D
 
Allmänt, Kian | | Kommentera

Tisdag

Igår åkte jag till Erikslund med Natti och shoppade lite. Kian fick pengar av hans farmor (till nya kläder) så blev en hel del shopping till honom. Massor av kläder/skor och sen även en lära gå vagn och en leksaksmobil :) Tacktacktack till sambons mamma!! Har även fått hem kläderna från Zara, hur fina som helst! Så nu är Kians garderob mer eller mindre klar inför vintern. Skönt :) 
Blev sjuk i lördags men de va inte så farligt så kände ändå att jag kunde jobba söndagen ändå. Är fortfarande krasslig.. Snuvig och allmänt hängig. Hatar att vara sjuk ;( Men hör och häpna!!  Kian har sovit tre hela nätter i rad. Somnat mellan 21-22 och vaknat vid 8-9. Så himla behövligt när man inte är frisk! Hoppas de fortsätter såhär nu :D 
Idag ska jag storhandla och försöka hinna med att städa undan här hemma. Totalt KAOOOS här. Hinner liksom inte med nånting längre. Kian klänger på en hela dagarna. Både mysigt och påfrestande. När man väl får några minuter över (när han sover) så passar man på att laga mat,  käka mat, gå på toa, duscha eller samla energi i soffan. Städningen har inte legat högst på listan här hemma. Men MÅSTE försöka hinna med det idag. 
 
Alltså haahhaha den här bilden :'D
 
 
 
Allmänt, Kian | | Kommentera

Fredag

Jag börjar bli dålig på att uppdatera. Full rulle hela tiden nu känns det som. Igår städade jag lite här hemma.. Sen träffade jag mina fina vänner Linda, Nicolina och Nathalie + alla kidsen. Hur mysigt?! Kunde inte haft en bättre torsdag! Fika, en sväng på stan och lekparkshäng :) På kvällen blev det soffhäng med sambon framför en film! Pixels. Som dock var väldigt dålig. Men oavsett så är det skönt att få egentid med varandra, när lillen somnat. 
Idag har jag jobbat 10-20.30 och är nu helt slut i kropp och själ :') Haha! Tur att man älskar sitt yrke. Jobbar resten av helgen också så de är väl verkligen dags att sova nu! Nattinatti! 
 
Bild från igår.. Han lyckades somna (sittandes) preciiis innan vi skulle hoppa in i bilen. Haha hjärtat. 
 
 
Allmänt, Kian | | Kommentera
Upp