Lillhamra

Idag gick jag ner till stan för en fika med Nicolina, Linda och Nathalie. Kian fick stanna hemma med pappa. Kändes konstigt att inte gå med barnvagnen. Nånting fattades liksom. Haha :) Leon och Junia var med så lite barngos fick man allt :) 
Nu sitter jag hemma i soffan med Kian brevid mig. Han har precis fått i sig 2 bananer. Det enda som tycks om just nu... Frukt. Han vägrar allt annat. Ersättning dricker han väl också men det är det lilla. Stackarn. Hur ska han kunna gå upp och bli "normalviktig"? De går verkligen inte att tvinga i honom heller. Nu väntar vi bara på att åka till BVC om två veckor, så får vi hoppas på att han väger som han ska. Men de tvekar jag på... :(
Ikväll ska vi se på fotbollsfinalen och hejar såklart på Sverige!
Nej nu luktar de b*js så dax att byta på lillen. Hej! 
 
Bjussar på en planritning från nya lägenheten. Ja justja! De va de jag skulle berätta.. Vi har blivit med lägenhet! :) Inflytt sent nästa år (pga nyproduktion). LÄÄNGTAR! Lillhamra, i'll see you soon. 
 
Allmänt | | En kommentar

Sova på sidan

Första semesterdagen (för samir, jag är ju mammaledig) spenderades på Erikslund och hemma. Köpte en uv skyddad baddräkt(?), tröja och byxor (Till kian). En bikini och en parfym till mig. När vi kom hem blev det latmiddag. Rostbiff, potatissallad och hemmagjorda vitlöksbröd. Till efterrätt valde jag dock att ställa mig i köket.. Äppelpaj med vaniljvisp. Smaskens! Vi skulle se en film men de ville inte Kian att vi skulle göra... Haha. Så vi valde att gå och lägga oss istället. Och nu hör jag att lillen somnat. Jag hör ingenting med andra ord! Puuuuh. Skönt. Lite egentid innan läggdags.
 
Sova på sidan är numera ett måste :)
 
Allmänt, Kian | | Kommentera

Hemma bäst

Nu är vi hemma! Borta bra men hemma bäst. Sjukt hur trött man kan va på sitt hem men sen när man väl vart borta några dagar och kommer hem... Kärlek till hemmet. Min kissemisse var ju lagom saknad också. MJAAAUUUU lät de när vi öppna dörren. Fina grannen fick vara kattvakt. Så snällt och bekvämt för oliver att ändå få vara hemma istället för hos någon annan. 
En bra helg har vi haft, UNDERBAR. Bra väder. Fiske och badning för min systers son. Kolmården. Fotbollstittande. Sällskapsspel. Grillning. Semestern är här! Sån känsla. På torsdag åker vi upp(?) igen :) Efter ett möte som jag har på förmiddan. Det ska ju bli närmare 30 grader... :D wooho. 
 
Bilder från i helgen. Hatten/kepsen... Hahaha lite arabisk prins över det <3
 
 
Allmänt, Kian | | Kommentera
Upp