BF

Idag, JA IDAG! Har min bästis BF!! Hennes andra prinsessa är beräknad att komma ut idag! Åh jag längtar SÅ tills hon bestämmer sig för att hon är trött på den där magen och vill träffa alla här ute :D Nathalie är en sån otroligt bra mamma och det här med 2 barn kommer hon klara galant! Jag är så glad för hennes skull! Jag är väl ganska så avis också. Jag bara älskar barn och jag vågar inte ens fantisera om hur många jag vill ha. Det är ju så otroligt underbart att få skapa sin alldeles egna, familj. 
 
Känner mig bättre men fortfarande krasslig.. Trots att jag vart hemma i över en vecka (bortsett från loppisen i söndags då). ÅH! Kian mår iallafall bra nu.. Skönt!! Imorgon kväll ska han hem till morfar och spendera kvällen/natten där. Jag och Samir får en kväll för oss själva. Andra gången på 4 månader.. Så det uppskattas verkligen! Tycker det är superviktigt att man får tid med varandra också <3 Valborg är det ju så vi ska träffa våra fina vänner Linda och Alexander som även dom har barnledigt. 
 
Idag på lunchen kom min Samir hem och käkade. Det gör han ijuförsig nästan varje dag. Jätte mysigt och gör att man får 1 timme extra med sin familj. Han jobbar bara 5 minuter från hemmet.. Så bra! I detta nu har lilla Kian precis somnat och jag ska ta tag i tvätten. Sen tv-tittande resten av dagen! 
 
TYVÄRR har jag ingen systemkamera längre.. Lång historia. Så det blir dessvärre inte lika kul att fota och blogga.. Men kommer fortsätta ändå och blogga när det finns tid/lust och det får helt enkelt bli mobilbilder istället :) 
 
 
 
Allmänt, Kian | | En kommentar

Baby kläder

Hej allesammans! Nu är det dax för mig att sälja av lite baby grejer då man har på tok för mycket. På instagram (Isabelleandersson_) säljer jag nu allt på dessa 2 bilder. Startbud på ALLTING 350kr. Köparen står för eventuell fraktkostnad. Budgivningen avslutas imorgon kl.19. 
De man får med: 9 bodys, 1 pyjamas, 1 fleecedräkt, 3 tossor, 13 mössor, 3 dregglisar, 1 par shorts, 2 blöjskydd/"kallingar", 1 snuttefilt, maileg pig, 1 jacka, 1 tröja, 1 par sparkbyxor, 1 t-shirt och massor av strumpor. (Vissa grejer är helt oanvända)
Om det är något ni undrar så är det bara att fråga här på bloggen eller på instagram.
Närmare bilder
Allmänt, Babykläder | | En kommentar

Lång söndag

Heeeej! Lång söndag minst sagt. Loppis hela förmiddagen. Fick jätte mycket grejer sålt :D folket var som gamar!! Haha. men har en hel del kvar. Ska absolut stå loppis igen när det är dax för flytt. Så sparar de mesta tills dess! Kommer säkert samla på mig ännu mer också. Haha.
Direkt efter loppisen åkte jag hem o käka och sen begav vi oss till macken för att städa bilen. De var nämligen ett par som kom o titta på den idag. Och dom verkar väldigt intresserade. Hoppas verkligen på att få den såld. En till börda att slippa tänka på. Resten av kvällen tittade vi på NBA och bara tog de lugnt.
Just nu snarkar mina två och det är dags för mig att krypa ner under täcket. En lång dag och det känns verkligen i kroppen. Är fortfarande inte frisk. Imorgon ska det säljas lite baby kläder på instagram. In o kika :) isabelleandersson_
GOD NATT!
 
 
Allmänt, Kian | | Kommentera
Upp