London, 2012

Runt min födelsedag 2012 hade min syster världens bästa överraskning. Hon hade inte bara bokat och betalat resa till London.. Hon hade tagit ledit från mitt dåvarande jobb. Både bemanningsföretaget och uppdraget jag var på. Jag visste ingenting. Jättekul och det var första gången i London vilket gjorde att jag var heeeelt crazy på Oxford street. Bara älskar shopping. Vilken kvinna gör inte det? Vi bodde med gångavstånd till Oxfordstreet vilket gjorde att vi var där precis när det öppnade tills det stängde. Önskar bara att man hade någonstans att lämna alla kassarna så man slapp bära på dom när man skulle shoppa vidare :') Och man ville ju inte gå hem, då missade man ju massa shoppingtid, haha. Som jag nämnt tidigare, skulle jag vilja åka till London en gång per år. SHOPPA.
Jag kommer ihåg att jag saknade Samir JÄTTE mycket på den här resan.. vi hade precis börjat träffats och då är det extra jobbigt att vara ifrån någon i 4 dagar. haha.

Vikten på dessa bilderna är min målvikt. Vet inte exakt vad jag vägde (kanske närmare 60kg?) men det spelar ingen större roll. Jag ska titta i spegeln. Man "får" inte hårdträna de två första månaderna efter förlossningen men i mars kör jag igång. Med Camilla som lovat att påminna mig att ta mig upp ur soffan! No excuses. 

Påväg till Camden Town.

Topshop <3<3<3<3<3<3<3

Påväg hem hade vi 30kg kläder på oss, för att väskan inte skulle väga för mycket :')
Allmänt, Resor | | Kommentera

Brunch

Igår var vi hos pappa och tittade på let's dance och åt våfflor med grädde, sylt och nutella. Så gott. Nu ska jag gå ner till stan för en brunch med några vänner från mitt gamla jobb. Hann med några bilder. Såhär ser vi ut idag. Jag har plattat hår för första gången på JÄTTE länge! :) Nej nu måste jag rusa, HEJ!


Allmänt, Babykläder, Kian | | En kommentar

Eurotrip, 2013

Fjärde och sista stoppet, Barcelona. Staden som har allt. Hamn, hav och shopping på ett och samma ställe. Gillade arkitekturen också.. tyvärr fotade vi inte det. Vi bodde i en lägenhet (första gången för mig) och vi var så nöjda med det. Balkong med utsikt mot havet, vardagsrum/kök, sovrum, badrum och tvättmaskin. Efter denna vistelse vill jag gärna bo i lägenhet på semestern igen. Det enda negativa jag har att säga om Barca är att vattnet längs stranden inte var så fint. MEN det är ju trots allt en stad precis brevid så det får man väl räkna med. Eftersom detta var det sista stoppet (och med sol och bad) så ville vi bara njuta av dagarna. Därav få bilder. Men Barca borde ni åka till. Jag ska dit igen!


 
Allmänt, Resor | | Kommentera
Upp