Gunga

Igår hade vi som sagt Benjamin här. Vet inte om man kan kalla de barnvakt egentligen? Bara en mysig eftermiddag med min systerson. Vi tittade film, spelade kort och lekte. Benjamin ville så gärna läsa för Kian så självklart fick han de. Inte för att Kian förstår någonting.. Men ändå. Vi satte oss på en filt i vardagsrummet. Mysigt hade vi :) 
Idag har vi åkt till Lillhamras lekpark (området dit vi ska flytta). Verkligen jätta bra lekplats! Kian fick gunga för första gången. Han såg lite tveksam ut. Typ som om han inte visste om de va meningen att de skulle va kul eller inte? Haha :) Snart ska vi börja med maten. Min Big sis kommer även över. Hej! 
 
Bilder från igår
 
Bilder från idag 
 
Allmänt, Kian | | Kommentera

Movietajm

Hämtade Benjamin från fritids för nån timme sen. Ätit köttfärssås och spagge. Lillen sover och nu blir det movietajm. Benjamin fick bestämma.. Djungel George fick de bli :') 
 
Ollis vilar med oss i rusk vädret 
 
 
Allmänt, Oliver | | Kommentera

Black and white

Kunden idag blev inställd. Hon var fortfarande lite kluven med vad hon ville göra. Så kan de va ibland. Istället gick jag och Kian ner till stan för en fika/lunch med några tjejkompisar. Kian verkade inte ha nått emot de eftersom han fick träffa sin tjejkompis Junia ;') Han stirrade och stirrade och såg så fundersam ut. Och Junia bara växer och växer! Tiden går så fort :o Kul att det bara skiljer 4 månader mellan dom små liven! Hade iallafall en supermysig fika/lunch med fina vänner :) Kom hem på kvällskvisten och resterande timmar har spenderats hemma med familjen. Vi har börja kolla på true detective.. Kan inte bestämma mig för om jag tycker om den eller inte? Hm. Är bara på avsnitt 4 än så länge. Kanske tar ett tag innan man är helt hooked. 
Imorgon hämtar vi min systerson på fritids och är barnvakt resten av dagen/kvällen. Världens goaste Benji.. Redan 9 år! 
 
<3
 
Allmänt, Kian | | Kommentera
Upp